Kategori: Grytor

LCHF – Enkel nötgryta i crockpot

Superenkel och supergod köttgryta

Av Christine Lundin

Asiatisk köttfärsgryta

Ett LCHF-recept på en mycket lättlagad och god asiatisk köttfärsgryta som du slänger ihop i ett nafs. Variera grönsakerna hur du vill så tröttnar du aldrig!

Av LCHF-arkivet

Citronkyckling

Ett jätteenkelt och gott LCHF-recept på citronkyckling som du garanterat kommer att tycka om. Funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb.

Av LCHF-arkivet

Korv Stroganoff

Korv stroganoff när den är som bäst! Det här är ett LCHF-recept som kommer att imponera på dig och dina vänner! Verkligen supergod husmanskost.

Av LCHF-arkivet

Fläskköttgryta

Ett smakrikt och gott lchf-recept på en fläskköttgryta som funkar perfekt som storkok.

Av LCHF-arkivet

Thailändsk räkgryta

En riktigt enkel och god gryta med räkor och grönsaker som har en smak av thai.

Vill man ha den lite mer het, så kan man öka på mängden grön curry eller så slänger man i en tesked Sambal Oelek. Jag valde att inte göra det då min lilla son skulle äta av den med.

Servera med blomkålsris eller kanske sjögräsnudlar.

Av LCHF-arkivet

Fläskgryta med asiatisk touch

Ett lchf-recept på en fläskgryta som smakar väldigt mycket Asien. Hur gott som helst att göra storkok av och ha som matlådor.

Av LCHF-arkivet

Indisk fläskköttsgryta

Gillar du indiskt? Här har du ett LCHF-recept som hjälper dig på traven att göra en god indisk fläskköttsgryta. Funkar kanon om du äter LCHF.

Av LCHF-arkivet

Kreolsk kycklinggryta

Ett LCHF-recept på en kreolsk kycklinggryta med chorizo och oliver. Du kommer garanterat imponera på gästerna. Den blir bara godare med tiden!

Av LCHF-arkivet