Kategori: På grillen

Grillade ostfyllda champinjoner

Superenkla och goda champinjoner att ha som tillbehör till grillat.

Av LCHF-arkivet

Beer can chicken BBQ

Beer can chicken är det perfekta sättet att få en riktigt saftig och god kyckling på grillen. Ett otroligt populärt sätt att grilla kyckling på. LCHF!

Av LCHF-arkivet

Foliegrillade fiskknyten

Foliegrillade fiskknyten är det optimala sättet att rensa kylen på grönsaker som börjar bli dåliga. Perfekt att ta med sig på picknicken och grilla på plats

Av LCHF-arkivet

Foliegrillade champinjoner

Foliegrillade champinjoner är ett superenkelt och gott tillbehör till allt egentligen, men framförallt är det perfekt att göra när du ändå har tänt grillen.

Av LCHF-arkivet

Het limescampi

Ett LCHF-recept på en supergod förrätt som är väldigt enkelt. Heta grillade scampis med en touch av lime. Servera med lite aioli så blir du poppis!

Av LCHF-arkivet

Beer can burgers

Ett LCHF-recept på Beer can bacon burgers som blev en stor succé runt om på nätet. Det här är min tolkning av en rätt som är perfekt inom LCHF.

Av LCHF-arkivet

Yoghurtmarinad #1

Det här är en grillmarinad som är kanongod till kyckling baserad på yoghurt. Asiatiska vibbar i kryddningen ger ett fräscht intryck.

Låt marinera i minst två timmar, gärna längre än så.

Använd mer än gärna färska kryddor, då kan du även ta lite större mängd.

Av LCHF-arkivet

Basilikamarinad

Ett LCHF-recept på en marinad med smak av basilika som passar perfekt till kyckling.

Av LCHF-arkivet

Baconlindad sparris

Ett gott och enkelt LCHF-tillbehör när du skall grilla. Detta LCHF-recept klarar vem som helst av! Baconlindad sparris är ett perfekt tillbehör till grillat

Av LCHF-arkivet