Kategori: Sallader

Citronmarinerade morötter

Ett fantastiskt gott tillbehör för dig som äter mer åt det liberala hållet. Smakrika morötter som är packade med nyttigheter.

Av LCHF-arkivet

Treveckorssallad (sockerfri)

Treveckorssallad är en sallad som är otroligt enkel och god. Mycket populär sallad som innehåller mycket vitaminer och andra nyttigheter. Har fått sitt namn av att den har lång hållbarhet men det är inte ofta den står så länge i kylen då den äts upp innan.

Av LCHF-arkivet

Krämig blomkålssallad med parmesan, tomat och basilika

En krämig blomkålssallad med smak av parmesan, tomat och basilika är ett perfekt alternativ till en vanlig potatissallad när man skall grilla.

Av LCHF-arkivet

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater är en otroligt god och enkel rätt att slänga ihop. Perfekt sommarmat och väldigt gott!

Av LCHF-arkivet

BLT-fylld avokado

En BLT-fylld avokado är perfekt som lättare lunch eller som en förrätt. En snabblagad, enkel och riktigt fräsch och god sallad som serveras i en avokado.

Av LCHF-arkivet

Medelhavsinspirerad gurksallad

Ett LCHF-recept på en medelhavsinspirerad gurksallad som är otroligt fräsch och god att ha på sommaren till lite grillat. Funkar kanon på en buffé med.

Av LCHF-arkivet

Vitlöksmarinerad gurka med rostade sesamfrön

Vitlöksmarinerad gurka med rostade sesamfrön är en kanongod sommarsallad att ha som tillbehör till allt grillat. Enkelt, gott och snabbt att göra.

Av LCHF-arkivet

Cam’s Coleslaw

Att hitta det perfekta receptet p coleslaw är inte lätt - det finns hur många som helst att välja på...  Så just därför gjorde jag istället mitt egna coleslawrecept, och allt ligger i VAD man har i dressingen.

Det här är ett recept jag är mycket nöjd med & coleslaw passar till det mesta - allt från grillen, bredvid hamburgaren, till kyckling, till köttbiten från stekpannan... Bara fantasin sätter gränserna!

Ett alternativ till vitkål i dressingen är att istället använda vaxbönor - då får man istället känslan av att det är en kall pastasallad man äter...

Jag är medveten om att Johnnys senap innehåller en del socker & den kan säkert uteslutas för den som vill det, men den gör en hel del för smaken.

Av GrandRoyals

Tomat och mozzarellasallad

Ett LCHF-recept på tomat och mozzarellasallad som är ett supergott tillbehör till det grillade på sommaren. Fräscht, enkelt och snabbt att laga.

Av LCHF-arkivet