Kategori: Snacks & tilltugg

Snacks och tilltugg som passar dig som äter LCHF hittar du här. Det är allt möjligt som kan ersätta chips och annat som inte är så bra att äta.

Ostchips

Ostchips är ett perfekt alternativ till vanliga chips om man vill ha något gott och krispigt att tugga på. Man kan även variera smaksättningen genom att använda olika kryddor eller bara olika sorters ost.

Av LCHF-arkivet

Baconspread

Baconspread är väldigt lätt att göra och supergott på fröknäcke, lchf-bröd eller som topping på hamburgare m.m.

Av Bells

Baconlindad saltgurka

Med endast två ingredienser gör du ett fantastiskt gott tilltugg/snacks att dippa i en god vitlöksdipp. Baconlindad saltgurka kan inte bli fel!

Av LCHF-arkivet

Friterad halloumi/halloumifrites

Friterad halloumi är så galet gott! Har du inte testat det så är det ett absolut måste. Ett sanslöst gott snack eller tillbehör istället för pommes!

Av LCHF-arkivet

Parmesan och äggchips

Jättelätta och goda parmesan och äggchips som är perfekt att göra om du har äggvita över. Bra ersättning för chips och andra snacks om du äter LCHF.

Av LCHF-arkivet

Heta jalapeño ostchips

Dessa heta jalapeño ostchips är ju fyllda med bara en massa gott. Ost, jalapeños och bacon. Perfekta snacks att ha till fredagsmyset istället för chips.

Av LCHF-arkivet

Salta rostade nötter

Att göra egna salta rostade nötter kan spara dig gott om pengar. Det är inte alls svårt och inte i närheten av lika dyrt som att köpa färdiga.

Av LCHF-arkivet

Briepuffar

Briepuffar är ett otroligt bra alternativ till ostbågar/ostkrokar om du äter LCHF och ändå vill ha något krispigt och gott att tugga på. Bara ren ost!

Av LCHF-arkivet

Baconlindade omelettrullar

Baconlindade omelettrullar är grymt goda små aptitretare eller varför inte ha dem som snacks. Funkar kanon på en buffé dessutom. LCHF/low carb/lågkolhydrat

Av LCHF-arkivet