Abborre i saffran- och kokossås
0
Innehåll
Abborre i saffran- och kokossås.
Går bra med annan fisk också såklart men jag hade Abborre i frysen.
500 g fiskfile
Total tid: 45 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
- 500 g Fiskfile (vit fisk)
- ½ tsk salt
- 2 dl Matyoghurt
- 2 dl Kokosmjölk
- 1 st Fiskbuljong tärning
- 1 påse saffran
- 1 tsk Sambal oelek
Instruktioner
- Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!