Abborre i saffran- och kokossås

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 3 röster - Betygsätt

Abborre i saffran- och kokossås. Går bra med annan fisk också såklart men jag hade Abborre i frysen. 500 g fiskfile

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Abborre i saffran- och kokossås
ANNONS
Profilbild för LasseSkapareLasseFörberedelse30 minTillagning15 minTotalt45 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Abborre i saffran- och kokossås.
Går bra med annan fisk också såklart men jag hade Abborre i frysen.
500 g fiskfile

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 500 g Fiskfile (vit fisk)
 ½ tsk Salt
 2 deciliter Matyoghurt
 2 deciliter Kokosmjölk
 1 st Fiskbuljong tärning
 1 påse saffran
 1 tsk Sambal oelek

 

Gör så här:

1

Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.7 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Fiskfile (vit fisk)
 ½ tsk Salt
 2 deciliter Matyoghurt
 2 deciliter Kokosmjölk
 1 st Fiskbuljong tärning
 1 påse saffran
 1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

1

Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.

Abborre i saffran- och kokossås

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida