Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Abborre med crème fraiche, purjolök och parmesan

4 av 1 röst
Abborre med crème fraiche, purjolök och parmesan

Denna goda gratäng med abborre kan du göra även om du inte har just abborrfilé. Du kan istället använda en annan vit fisk, till exempel torsk, sej eller kummel kanske.

Servings: 2
Author: Lasse

Ingredienser

Instructions

  • Lägg fisken i en smörad form
  • Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt
  • Blanda crème fraiche, parmesanost, purjolök och kryddorna. Bred blandningen över fisken.
  • Ungsbaka fisken i 200-225*c i ca 20 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

4 responses to “Abborre med crème fraiche, purjolök och parmesan”

4 from 1 vote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.