Abborre med crème fraiche, purjolök och parmesan

3
Innehåll
Denna goda gratäng med abborre kan du göra även om du inte har just abborrfilé. Du kan istället använda en annan vit fisk, till exempel torsk, sej eller kummel kanske.
Servings: 2
Ingredienser
- 400 g abborrfilé
- 2 dl crème fraiche
- 2 msk riven parmesanost
- 0.5 dl purjolök
- salt
- peppar
- vitlökspulver
- timjan
Instructions
- Lägg fisken i en smörad form
- Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt
- Ungsbaka fisken i 200-225*c i ca 20 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Det var god tog dock egen lagrad ost
Har ingen abborfile, kan man ha fryst torskfile?
Absolut! Tina den först bara.
Mycket gott, set kommer att lagas fler gånger.