Denna goda gratäng med abborre kan du göra även om du inte har just abborrfilé. Du kan istället använda en annan vit fisk, till exempel torsk, sej eller kummel kanske.
Lägg fisken i en smörad form
Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt
Blanda crème fraiche, parmesanost, purjolök och kryddorna. Bred blandningen över fisken.
Ungsbaka fisken i 200-225*c i ca 20 min.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Lägg fisken i en smörad form
Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt
Blanda crème fraiche, parmesanost, purjolök och kryddorna. Bred blandningen över fisken.
Ungsbaka fisken i 200-225*c i ca 20 min.