Abborre med crème fraiche, purjolök och parmesan

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Denna goda gratäng med abborre kan du göra även om du inte har just abborrfilé. Du kan istället använda en annan vit fisk, till exempel…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
gratinerad abborre Abborre med crème fraiche, purjolök och parmesan

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för LasseSkapareLasse
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Denna goda gratäng med abborre kan du göra även om du inte har just abborrfilé. Du kan istället använda en annan vit fisk, till exempel torsk, sej eller kummel kanske.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 400 g abborrfiléEller annan fisk.
 2 deciliter crème fraiche
 0,50 dl purjolök
ANNONS

 

Gör så här:

1

Lägg fisken i en smörad form

2

Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt

3

Blanda crème fraiche, parmesanost, purjolök och kryddorna. Bred blandningen över fisken.

4

Ungsbaka fisken i 200-225*c i ca 20 min.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g abborrfiléEller annan fisk.
 2 deciliter crème fraiche
 0,50 dl purjolök

Instruktioner

1

Lägg fisken i en smörad form

2

Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt

3

Blanda crème fraiche, parmesanost, purjolök och kryddorna. Bred blandningen över fisken.

4

Ungsbaka fisken i 200-225*c i ca 20 min.

ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida