Ädelostfyllda zucchinistubbar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Ett enkelt tillbehör med mycket smak, passar bra till fisk, grillat kött och även på buffé.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ädelostfyllda zucchinistubbar
ANNONS
Profilbild för Anna-Karin MSkapareAnna-Karin MFörberedelse5 minTillagning30 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Ett enkelt tillbehör med mycket smak, passar bra till fisk, grillat kött och även på buffé.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 50 g Ädelost, t ex saint agur

 

Gör så här:

1

Skär zucchinin i tjocka skivor/stubbar, ca 2,5 cm tjocka.

2

Gröp ur kärnorna, men se till att det blir en botten kvar, annars rinner dem goda fyllningen ut.

3

Blanda creme fraiche och ädelost till en tjock kräm.

4

Salta lite på zucchinistubbarna och fyll sedan hålen med ädelostkrämen.

5

Toppa med lite riven parmesan.
Pensla en form med lite olja och ställ stubbarna där i. Baka i ugnen på 175-200 gr i 25-30 min. Zucchinin ska bli mjuk och genombakad.

Går även att göra på grillen, men tänk då på att ställa stubbarna i en form som klarar att stå på grillen.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 50 g Ädelost, t ex saint agur

Instruktioner

1

Skär zucchinin i tjocka skivor/stubbar, ca 2,5 cm tjocka.

2

Gröp ur kärnorna, men se till att det blir en botten kvar, annars rinner dem goda fyllningen ut.

3

Blanda creme fraiche och ädelost till en tjock kräm.

4

Salta lite på zucchinistubbarna och fyll sedan hålen med ädelostkrämen.

5

Toppa med lite riven parmesan.
Pensla en form med lite olja och ställ stubbarna där i. Baka i ugnen på 175-200 gr i 25-30 min. Zucchinin ska bli mjuk och genombakad.

Går även att göra på grillen, men tänk då på att ställa stubbarna i en form som klarar att stå på grillen.

Ädelostfyllda zucchinistubbar
Profilbild för Anna-Karin M

Recept av: Anna-Karin M

Visa alla recept från Anna-Karin M Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida