Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ädelostfyllda zucchinistubbar

Inga röster än
Ädelostfyllda zucchinistubbar

Ett enkelt tillbehör med mycket smak, passar bra till fisk, grillat kött och även på buffé.

Total tid: 35 minuter
Servings: 2
Author: Anna-Karin M

Ingredienser

Instructions

  • Skär zucchinin i tjocka skivor/stubbar, ca 2,5 cm tjocka.
  • Gröp ur kärnorna, men se till att det blir en botten kvar, annars rinner dem goda fyllningen ut.
  • Blanda creme fraiche och ädelost till en tjock kräm.
  • Salta lite på zucchinistubbarna och fyll sedan hålen med ädelostkrämen.
  • Toppa med lite riven parmesan. Pensla en form med lite olja och ställ stubbarna där i. Baka i ugnen på 175-200 gr i 25-30 min. Zucchinin ska bli mjuk och genombakad. Går även att göra på grillen, men tänk då på att ställa stubbarna i en form som klarar att stå på grillen.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.