Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ädelostgratinerad torsk

Inga röster än
Ädelostgratinerad torsk

Att tillaga torsk med ädelost trodde jag inte riktigt på, men det var ju vad jag hade hemma och varför inte testa och se hur det blir.

Det visade sig att det faktiskt blev riktigt gott.

Servera det gärna med lite kokta grönsaker.

Total tid: 40 minuter
Portioner: 3
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär grönsakerna i bitar. Bryn champinjonerna i smöret och slå i paprika och purjo precis i slutet och låt de fräsa med en minut. Salta och peppra och slå upp i en ugnsfast form.
  • Skär torsken i ganska så stora bitar och lägg ovanpå grönsakerna i formen. Smula ädelosten jämnt över allt.
  • Blanda grädde, vin, kryddor och salta och peppra lite. Häll blandningen över fisken.
  • Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 20-25 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg