Ädelostspäckad kycklingfilé med frittata

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

En festlig måltid för 4 personer.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ädelostspäckad kycklingfilé med frittata
ANNONS
Profilbild för GunterSkapareGunterFörberedelse15 minTillagning40 minTotalt55 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En festlig måltid för 4 personer.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Frittata
 6 Ägg
 200 g Parmesan
 100 g Fetaost
 Grönsaker
Kycklingen
 150 g Ädelost
 2 deciliter Grädde
 1 dl Smetana
 1 msk Collorit (för trevligare färg)

 

Gör så här:

Kycklingen
1

Snitta kycklingfilén eller gör ett långt hål i den. Tryck ned din favoritädelost tills det inte får plats mer.
(Valfritt, till 4 filéer tar jag och penslar filéerna med 1 tsk collorit för att få lite färg.

2

Lägg kycklingen i en form och och häll grädde blandat med smetana i formen så det täcker halvvägs.
In i ugnen 200° i ca 30- 35 min.

Frittatan
3

Fräs grönsakerna.

4

Knäck 6 ägg , riv 200 gr parmesan, mosa 100 gr feta. Krydda med salt och vitpeppar.

5

Hällde i grönsakerna och blandningen i en form.
In i ugnen. 30 min i 175 °.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Frittata
 6 Ägg
 200 g Parmesan
 100 g Fetaost
 Grönsaker
Kycklingen
 150 g Ädelost
 2 deciliter Grädde
 1 dl Smetana
 1 msk Collorit (för trevligare färg)

Instruktioner

Kycklingen
1

Snitta kycklingfilén eller gör ett långt hål i den. Tryck ned din favoritädelost tills det inte får plats mer.
(Valfritt, till 4 filéer tar jag och penslar filéerna med 1 tsk collorit för att få lite färg.

2

Lägg kycklingen i en form och och häll grädde blandat med smetana i formen så det täcker halvvägs.
In i ugnen 200° i ca 30- 35 min.

Frittatan
3

Fräs grönsakerna.

4

Knäck 6 ägg , riv 200 gr parmesan, mosa 100 gr feta. Krydda med salt och vitpeppar.

5

Hällde i grönsakerna och blandningen i en form.
In i ugnen. 30 min i 175 °.

Ädelostspäckad kycklingfilé med frittata

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida