Ägghalvor med räkor och kaviar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén. Toppingen här i detta…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ägghalvor med räkor och kaviar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén.

Toppingen här i detta receptet är det jag brukar göra men kan självklart varieras efter vad du själv tycker är gott.

Tycker du att det är svårt att koka ägg, köp en äggkokare

 

Ingredienser

Mängd5 Portioner
 5 Ägg
 0,5 dl Majonnäs
 0,5 dl Creme Fraiche
 15 st Räkor (skalade)
 3 msk Kaviar (röd)
 1 st Dillkvist

 

Gör så här:

1

Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.

3

Dela dem på hälften.

5

Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.

7

Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 5 Ägg
 0,5 dl Majonnäs
 0,5 dl Creme Fraiche
 15 st Räkor (skalade)
 3 msk Kaviar (röd)
 1 st Dillkvist

Instruktioner

1

Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.

3

Dela dem på hälften.

5

Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.

7

Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!

Ägghalvor med räkor och kaviar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida