Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ägghalvor med räkor och kaviar

Inga röster än
Ägghalvor med räkor och kaviar

Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén.

Toppingen här i detta receptet är det jag brukar göra men kan självklart varieras efter vad du själv tycker är gott.

Tycker du att det är svårt att koka ägg, köp en äggkokare

Total tid: 15 minuter
Servings: 5
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instructions

  • Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.
  • Dela dem på hälften.
  • Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.
  • Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.