Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén.
Toppingen här i detta receptet är det jag brukar göra men kan självklart varieras efter vad du själv tycker är gott.
Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.
Dela dem på hälften.
Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.
Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.
Dela dem på hälften.
Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.
Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!