Ägghalvor med räkor och kaviar

0
Innehåll
Ägghalvor med goda topping är något som vi i Sverige har på våra högtider. Det funkar till julbordet, påskmaten och midsommarbuffén.
Toppingen här i detta receptet är det jag brukar göra men kan självklart varieras efter vad du själv tycker är gott.
Tycker du att det är svårt att koka ägg, köp en äggkokare
Total tid:
15 minuter
Servings: 5
Ingredienser
- 5 st ägg
- 0,5 dl majonnäs
- 0,5 dl Crème fraiche
- 15 st skalade räkor
- 3 msk kaviar (röd)
- 1 st dillvippa
Instructions
- Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.
- Dela dem på hälften.
- Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.
- Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!