Äggsmör är något som är barndom för mig. I Finland så äter man det till karelska piroger, som tyvärr inte är LCHF, men äggsmöret, det är definitivt LCHF.
Funkar perfekt på en bit fröknäcke eller som tillbehör på en bit kokt torsk. Det funkar bra att blanda i lite hackad persilja med om man vill ha lite färg på det hela och till torsk är det supergott.
Koka äggen. Hårdkokta ägg skall det vara. Låt dem svalna av.
Lägg smöret och skalade äggen i en skål och mosa ihop allt med en gaffel eller liknande. Servera direkt!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Koka äggen. Hårdkokta ägg skall det vara. Låt dem svalna av.
Lägg smöret och skalade äggen i en skål och mosa ihop allt med en gaffel eller liknande. Servera direkt!