Äggwrap (LCHF)

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 45 röster - Betygsätt

En äggwrap är nog det perfekta tillbehöret om du äter LCHF. Det går att använda till så otroligt mycket saker. Som bröd till tacos, som…

Läs mer 18 kommentarer
Äggwrap (LCHF)
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

En äggwrap är nog det perfekta tillbehöret om du äter LCHF. Det går att använda till så otroligt mycket saker. Som bröd till tacos, som tunnbröd för att göra en tunnbrödsrulle eller för att göra någon typ av rulltårta kanske.

Det är helt naturligt glutenfritt och mejerifritt och går snabbt att laga.

Receptet har snurrat på nätet på olika ställen så vem som har kommit på det vet jag inte.

På bilden så är det gjort som en "tunnbrödsrulle" med creme fraiche, ruccola, rostbiff, skinka, majonnäs med dijonsenap, salt, paprikapulver och peppar, gurka och paprika.

Ingredienser

Mängd1 Portion
 3 Ägg
 1 nypa Salt

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Separera äggulorna från vitorna och vispa äggvitan och en nypa salt till ett hårt skum.

5

Vänd försiktigt ner äggulorna i den vispade äggvitan.

7

Häll äggsmeten på en plåt med bakplåtspapper och smeta ut den så tunt du kan.

9

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 10 minuter. Ta ut och låt svalna och fyll sedan med vad du vill.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 45

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Separera äggulorna från vitorna och vispa äggvitan och en nypa salt till ett hårt skum.

5

Vänd försiktigt ner äggulorna i den vispade äggvitan.

7

Häll äggsmeten på en plåt med bakplåtspapper och smeta ut den så tunt du kan.

9

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 10 minuter. Ta ut och låt svalna och fyll sedan med vad du vill.

Äggwrap (LCHF)

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida