Hoppa till innehåll
Open navigation

Ajvarsås

5 av 1 röst
Sparat av: st
Ajvarsås
Det här är en sås som är supersnabb att göra och passar till fisk, kyckling och fläskkött. Den kan nog funka till en köttbit av nöt med, men då får man kanske lägga till lite mer sting i den i form av chili och vitlök kanske.Kolla vad det är för kolhydratsinnehåll på olika ajvar relish i butiken, för det kan variera enormt. Välj gärna en ekologisk variant om det finns.Vill du få upp fetthalten lite så kan du använda crème fraiche med. Jag tycker dock att gräddfilen har en fin smak som balanserar upp ajvaren.På bilden är såsen serverad tillsammans med ostpanerad torskfilé och vitkålspuré.
5 av 1 röst
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg