Allroundmarinad

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 22 röster - Betygsätt

När det grillas mycket på sommaren så tycker jag inte om att köpa färdiga marinader, de är ofta fulla med socker och tillsatser. Det är…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Allroundmarinad
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

När det grillas mycket på sommaren så tycker jag inte om att köpa färdiga marinader, de är ofta fulla med socker och tillsatser. Det är så otroligt enkelt att göra en egen god allroundmarinad och här bjuder jag på mitt recept som jag oftast gör.

Den passar som marinad till det mesta och går även att använda som en glaze att pensla med under tiden man grillar.

Bild: Pixabay

Kategori

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner

 

Gör så här:

1

Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.

3

Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 22

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Skala och riv/pressa vitlöken fint. Blanda ihop med övriga ingredienser till en jämn sås.

3

Marinera det du vill marinera i minst en timme, men helst mycket längre.

Allroundmarinad
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida