Amerikanska pannkakor är så otroligt gott tycker jag. Det här LCHF-receptet på Amerikanska kokospannkakor/American pancakes är gjort på kokosmjöl, men smakar inte så mycket kokos.
De sväller upp och blir tjocka som amerikanska pannkakor ska göra och serverar du dem direkt från pannan så smakar det riktigt gott.
Servera med lite färska bär och vispad grädde.
Det här receptet ger ungefär 10 pannkakor.
Funkar kanon om du äter LCHF/lowcarb. Perfekt även om du inte tål mandel som ingår i många andra pannkaksrecept.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Använd gärna en gaffel för att ta bort eventuella klumpar av kokosmjölet.
Vispa äggen lite porösa och tillsätt grädden och det smälta smöret.
Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten.
Stek i rikligt med smör på medelhög värme.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Använd gärna en gaffel för att ta bort eventuella klumpar av kokosmjölet.
Vispa äggen lite porösa och tillsätt grädden och det smälta smöret.
Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten.
Stek i rikligt med smör på medelhög värme.