Annicas LCHF-pizza

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 88 röster - Betygsätt

Den här pizzabotten startade en riktig pizzafrenzy på olika Facebookgrupper när den släpptes av Annica. Det är en pizzabotten som är väldigt nära vanlig pizza,…

Läs mer 41 kommentarer Skriv ut
Annicas LCHF-pizza

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Den här pizzabotten startade en riktig pizzafrenzy på olika Facebookgrupper när den släpptes av Annica.

Det är en pizzabotten som är väldigt nära vanlig pizza, men är ändå LCHF-pizzabotten.

Toppa med vad du vill och om du vill ha recept på en god tomatsås så hittar du ett gott recept här: Tomatsås till pizza

Sen är inte någon pizza komplett utan en pizzasallad. Så se till att ordna en laddning av det med.

Recept och bild: Annica Cedefors

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd3 Portioner
ANNONS

 

Gör så här:

1

Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper i det.Vispa ihop ägg, crème fraiche och vatten.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna.

3

Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.

4

Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.

5

Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.

6

Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 88

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper i det.Vispa ihop ägg, crème fraiche och vatten.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna.

3

Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.

4

Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.

5

Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.

6

Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.

Annicas LCHF-pizza
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida