Annicas LCHF-pizza

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 80 röster - Betygsätt

Den här pizzabotten startade en riktig pizzafrenzy på olika Facebookgrupper när den släpptes av Annica. Det är en pizzabotten som är väldigt nära vanlig pizza,…

Läs mer 39 kommentarer Skriv ut
Annicas LCHF-pizza
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Den här pizzabotten startade en riktig pizzafrenzy på olika Facebookgrupper när den släpptes av Annica.

Det är en pizzabotten som är väldigt nära vanlig pizza, men är ändå LCHF-pizzabotten.

Toppa med vad du vill och om du vill ha recept på en god tomatsås så hittar du det här: Tomatsås till pizza

Recept och bild: Annica Cedefors

Kategori

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 2 st Ägg
 1 dl Creme Fraiche
 1 msk Vatten
 1/2 tsk Salt

Gör så här:

1

Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper i det.Vispa ihop ägg, crème fraiche och vatten.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna.

3

Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.

4

Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.

5

Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.

6

Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 80

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Ägg
 1 dl Creme Fraiche
 1 msk Vatten
 1/2 tsk Salt

Instruktioner

1

Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper i det.Vispa ihop ägg, crème fraiche och vatten.

2

Vispa ner de övriga ingredienserna.

3

Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.

4

Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.

5

Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.

6

Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.

Annicas LCHF-pizza

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida