Annikas hallonchiapudding

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Chiapudding kan man variera i oändlighet känns det som och det är ett bra sätt att få i sig frukost och fett på om man…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Annikas hallonchiapudding
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning1 minTotalt11 min

Beskrivning - Information

Chiapudding kan man variera i oändlighet känns det som och det är ett bra sätt att få i sig frukost och fett på om man inte har lust att stå och greja med frukost på morgonen. Man gör helt enkelt puddingen kvällen innan och tar fram den på morgonen och äter den direkt.

Köp ingredienser online. Fraktfritt dessutom!

- Chiafrön (ekologiska)
- Vaniljpulver (ekologiskt)

Det här är en hallonchiapudding som du kan använda dig av antingen färska hallon eller tinade frusna bär. Tänk bara på att om du köper frusna hallon och tinar dem så kan det vara bra att koka dem först.

Vill du ha lite mer fett i, så kan du använda dig av kokosgrädde istället.

Recept och bild: Annika

ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
 3/4 dl Vatten
 2 msk Chiafrön
 1/2 dl Hallon
ANNONS

Gör så här:

1

Börja med att mosa hallonen lite och blanda sedan ihop det med övriga ingredienser. Låt stå i 10-15 minuter.

2

Rör om igen och se till att allt har blandats väl.

3

Låt stå i minst 3 timmar, men helst över natten och ta fram den lite innan du skall äta den så att den får bli lite mer åt det rumstempererade hållet.

4

Toppa med lite kokos eller varför inte med liten touch av lakritspulver.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3/4 dl Vatten
 2 msk Chiafrön
 1/2 dl Hallon

Instruktioner

1

Börja med att mosa hallonen lite och blanda sedan ihop det med övriga ingredienser. Låt stå i 10-15 minuter.

2

Rör om igen och se till att allt har blandats väl.

3

Låt stå i minst 3 timmar, men helst över natten och ta fram den lite innan du skall äta den så att den får bli lite mer åt det rumstempererade hållet.

4

Toppa med lite kokos eller varför inte med liten touch av lakritspulver.

Annikas hallonchiapudding

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida