Här är ett LCHF-recept på sockerfria och glutenfria hallonmuffins som Annika har gjort.
Väldigt enkla och goda att baka. Fungerar jättebra att frysa in.
Vill du göra dem så de passar paleo, byt ut smöret mot kokosolja.
Recept och bild: Annika
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
Smält smöret och ha i kokosmjölken.
Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.
Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.
Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.
Grädda i cirka 10-15 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
Smält smöret och ha i kokosmjölken.
Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.
Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.
Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.
Grädda i cirka 10-15 minuter.
Cecilia says:
Måste man ha sötning?
Louella says:
Bästa muffinsen