Annikas hallonmuffins
0
Innehåll
Här är ett LCHF-recept på sockerfria och glutenfria hallonmuffins som Annika har gjort.
Väldigt enkla och goda att baka. Fungerar jättebra att frysa in.
Vill du göra dem så de passar paleo, byt ut smöret mot kokosolja.
Recept och bild: Annika
Total tid: 25 minuter
Portioner: 10
Ingredienser
- 3 Ägg
- 1 dl sötning
- 1 dl Kokosmjöl
- 1,25 dl Kokosflingor
- 100 g Smör
- 0,5 dl Kokosmjölk
- 2 tsk Bakpulver
- 1 tsk Vaniljpulver
- 1 dl Hallon
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa upp äggen tillsammans med sötningen så det blir riktigt fluffigt.
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
- Smält smöret och ha i kokosmjölken.
- Vispa ner smöret och kokosmjölken i äggvispet.
- Vispa försiktigt ner de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda försiktigt så att du inte slår ur för mycket av luften.
- Fördela i 10 muffinsformar. Toppa med några hallon i varje muffin.
- Grädda i cirka 10-15 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!