Annikas kesofrallor

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 5 röster - Betygsätt

Dessa kesofrallor är ett perfekt alternativ för dig som äter LCHF och saknar något att tugga på till frukosten. Riktigt enkla, goda och mättande frallor…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Annikas kesofrallor
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Dessa kesofrallor är ett perfekt alternativ för dig som äter LCHF och saknar något att tugga på till frukosten. Riktigt enkla, goda och mättande frallor från Annika.

Recept och bild: Annika

Ingredienser

Mängd7 Portioner
 6 Ägg
 1 nypa Salt
 1 msk Vallmofrön (blå)

Gör så här:

1

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

2

Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

3

Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

4

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 6 Ägg
 1 nypa Salt
 1 msk Vallmofrön (blå)

Instruktioner

1

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

2

Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.

3

Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.

4

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.

Annikas kesofrallor

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

  • Anna Söderlind says:

    Hej!

    Jag har bakat dessa ett par gånger och tycker om dem. När jag tar ut dem är de stora och runda, sen faller de ihop och blir platta. Gör jag något fel?
    Anna

  • Marie Zetterlund says:

    Super gott bröd, passar min smak ypperligt.
    Såå lätt dessutom att göra.
    Till och med gubben gillar det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida