Dessa kesofrallor är ett perfekt alternativ för dig som äter LCHF och saknar något att tugga på till frukosten. Riktigt enkla, goda och mättande frallor från Annika.
Recept och bild: Annika
Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.
Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.
Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.
Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.
Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.
Anna Söderlind says:
Hej!
Jag har bakat dessa ett par gånger och tycker om dem. När jag tar ut dem är de stora och runda, sen faller de ihop och blir platta. Gör jag något fel?
Anna
Micaela Gisslén says:
Hej.
Kan den ligga i kyl till nästa dag sen lägg in ugn ??
Marie Zetterlund says:
Super gott bröd, passar min smak ypperligt.
Såå lätt dessutom att göra.
Till och med gubben gillar det.