En god, lättlagad och billig rätt med asiatisk touch som kräver varken ris eller nudlar då vitkål och morot bidrar till utfyllnad och tuggmotstånd. Helt perfekt för lchf eller keto.
Om du ska göra rätten helt mejerifri, så byter du ut yoghurten mot annat alternativ eller skippar den helt.
Recept och bild: Monika Wallenius
Fräs blandfärsen i lite olja.
Tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare några minuter.
Blanda ihop ingredienserna.
Servera färsfräset tillsammans med sesamyoghurten, lite skivad purjo eller salladslök, koriander, Sambal Oelek och lime.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Fräs blandfärsen i lite olja.
Tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare några minuter.
Blanda ihop ingredienserna.
Servera färsfräset tillsammans med sesamyoghurten, lite skivad purjo eller salladslök, koriander, Sambal Oelek och lime.