Det här är en kanongod och lättlagad asiatisk köttfärsgryta som dessutom är mejerifri. Naturligt glutenfri som LCHF alltid är.
Ingredienserna kan man variera precis hur man vill, så det jag använder här är en hänvisning till hur man kan göra, men det går bra att slänga i massor av härliga grönsaker som du själv tycker om.
Servera med t ex shiratakinudlar
Bryn köttfärsen i oljan i en djup stekpanna.
Tillsätt samtliga grönsaker och låt det hela fräsa med någon minut.
Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt puttra i 10-15 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!