Asiatisk köttfärsgryta

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 6 röster - Betygsätt

Det här är en kanongod och lättlagad asiatisk köttfärsgryta som dessutom är mejerifri. Naturligt glutenfri som LCHF alltid är. Ingredienserna kan man variera precis hur…

Läs mer 0 kommentarer
Asiatisk köttfärsgryta
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Det här är en kanongod och lättlagad asiatisk köttfärsgryta som dessutom är mejerifri. Naturligt glutenfri som LCHF alltid är.

Ingredienserna kan man variera precis hur man vill, så det jag använder här är en hänvisning till hur man kan göra, men det går bra att slänga i massor av härliga grönsaker som du själv tycker om.

Servera med t ex shiratakinudlar

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 500 g Köttfärs
 150 g Champinjoner (färska)
 50 g Lök
 50 g Morot
 200 g Minimajs
 140 g Bambuskott
 10 g Vitlök
 2 msk Sesamolja

Gör så här:

1

Bryn köttfärsen i oljan i en djup stekpanna.

3

Tillsätt samtliga grönsaker och låt det hela fräsa med någon minut.

5

Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt puttra i 10-15 minuter.

7

Smaka av med salt och peppar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Köttfärs
 150 g Champinjoner (färska)
 50 g Lök
 50 g Morot
 200 g Minimajs
 140 g Bambuskott
 10 g Vitlök
 2 msk Sesamolja

Instruktioner

1

Bryn köttfärsen i oljan i en djup stekpanna.

3

Tillsätt samtliga grönsaker och låt det hela fräsa med någon minut.

5

Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt puttra i 10-15 minuter.

7

Smaka av med salt och peppar.

Asiatisk köttfärsgryta

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida