Det här är en lätt och fräsch rätt som jag tycker går väldigt snabbt att laga. Såsen är en ganska så fet sås, vilket vi som äter LCHF gillar och man kan välja att göra den mild eller lite mer stark i smaken genom att öka eller minska mängden wasabi. Använd en glutenfri japansk soja.
Skär fisken i fyra jämnstora bitar.
Riv ingefära, pressa vitlöken och pressa saften ur limen och blanda ihop allt med sojan. Häll blandningen över fisken och vänd runt fisken så att den blir marinerad överallt. Låt stå 10 minuter.
Skär ner alla grönsaker i lagom stora bitar. Det ska inte vara för smått och inte för stort.
Värm två stekpannor. En till fisken och en till grönsakerna.
Lägg en klick smör i den andra pannan och se till att det är bra med värme innan du lägger i fisken. Stek dem 2-3 minuter på varje sida tills det att fisken är klar.i:9a
Lägg upp på en tallrik och njut av en underbart fräsch måltid.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär fisken i fyra jämnstora bitar.
Riv ingefära, pressa vitlöken och pressa saften ur limen och blanda ihop allt med sojan. Häll blandningen över fisken och vänd runt fisken så att den blir marinerad överallt. Låt stå 10 minuter.
Skär ner alla grönsaker i lagom stora bitar. Det ska inte vara för smått och inte för stort.
Värm två stekpannor. En till fisken och en till grönsakerna.
Lägg en klick smör i den andra pannan och se till att det är bra med värme innan du lägger i fisken. Stek dem 2-3 minuter på varje sida tills det att fisken är klar.i:9a
Lägg upp på en tallrik och njut av en underbart fräsch måltid.