Beskrivning - Information
Ett perfekt och supergott och enkelt alternativ till hamburgare. Går att fylla med vad man vill egentligen.
En burgare innehåller cirka 600 kalorier.
För mer enkla och goda LCHF- och ketorecept besök min instagram @swedishketo.
Smaklig måltid!
Eller besök mig på https://www.friendlyfat.co/
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Dela avocadon i två halvor. Ta bort kärnan och gröp ur båda delarna med en sked. Skär av en bit på toppen på den ena halvan så toppen blir platt och använd som botten så att den kan stå still på tallriken.
Skiva och stek hallomin i lite olivolja.
Mixa önskad mängd mayonnaise med önskad mängd Sriracha sås för att uppnå den styrka som du önskar .
Fyll bottenhalvan av avocadon med chilimayo och fetaost, lägg på halloumin, tomaten, lite mer chilimayo och toppa med koriander innan du lägger på den andra avocadohalvan.
Stick en tandpetare genom burgaren så att det hela håller ihop och om du vill undvika kladd så ät med gaffel och en väl slipad kniv 🙂
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Dela avocadon i två halvor. Ta bort kärnan och gröp ur båda delarna med en sked. Skär av en bit på toppen på den ena halvan så toppen blir platt och använd som botten så att den kan stå still på tallriken.
Skiva och stek hallomin i lite olivolja.
Mixa önskad mängd mayonnaise med önskad mängd Sriracha sås för att uppnå den styrka som du önskar .
Fyll bottenhalvan av avocadon med chilimayo och fetaost, lägg på halloumin, tomaten, lite mer chilimayo och toppa med koriander innan du lägger på den andra avocadohalvan.
Stick en tandpetare genom burgaren så att det hela håller ihop och om du vill undvika kladd så ät med gaffel och en väl slipad kniv 🙂