Hade kokta ägg i kylen sedan frukost, och perfekt mogna avokados hemma när det var dags för lunch. Ville hitta på ngt mer än att bara skiva upp dem för att få till en lite lyxigare känsla ute i aprilsolen. En smakrik och mättande röra blev lösningen.
Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.
Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.
Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.
Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.
Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.