Avokado med ägg- och tonfiskröra

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 5 röster - Betygsätt

Hade kokta ägg i kylen sedan frukost, och perfekt mogna avokados hemma när det var dags för lunch. Ville hitta på ngt mer än att…

Läs mer 0 kommentarer
Avokado med ägg- och tonfiskröra
632555ce41709de1ef0a0af1ac1213c4?s=96&d=mm&r=gSkapareAnna-Karin MFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Beskrivning - Information

Hade kokta ägg i kylen sedan frukost, och perfekt mogna avokados hemma när det var dags för lunch. Ville hitta på ngt mer än att bara skiva upp dem för att få till en lite lyxigare känsla ute i aprilsolen. En smakrik och mättande röra blev lösningen.

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 2 Avocado
 2 Hårdkokta kalla ägg
 1 Liten burk tonfisk i olja (95 gram)
 0,50 dl Citronmajonäs
 0,50 dl Gräddfil
 15 st små kapris
 2 tsk Dijonsenap
 Salt & svartpeppar

Gör så här:

1

Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.

2

Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.

3

Häll av den mesta oljan av tonfisken, blir det lite kvar gör det inget.
Blanda alla ingredienser i röran, smaka dig fram till hur mkt salt och peppar du vill ha.

4

Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 Avocado
 2 Hårdkokta kalla ägg
 1 Liten burk tonfisk i olja (95 gram)
 0,50 dl Citronmajonäs
 0,50 dl Gräddfil
 15 st små kapris
 2 tsk Dijonsenap
 Salt & svartpeppar

Instruktioner

1

Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.

2

Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.

3

Häll av den mesta oljan av tonfisken, blir det lite kvar gör det inget.
Blanda alla ingredienser i röran, smaka dig fram till hur mkt salt och peppar du vill ha.

4

Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.

Avokado med ägg- och tonfiskröra

Recept av: Anna-Karin M

Visa alla recept från Anna-Karin M Hemsida

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida