Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Avokado med ägg- och tonfiskröra

3,80 av 5 röster
Avokado med ägg- och tonfiskröra
Hade kokta ägg i kylen sedan frukost, och perfekt mogna avokados hemma när det var dags för lunch. Ville hitta på ngt mer än att bara skiva upp dem för att få till en lite lyxigare känsla ute i aprilsolen. En smakrik och mättande röra blev lösningen.
Total tid: 10 minuter
Portioner: 2
Författare: Anna-Karin M

Ingredienser

Instruktioner

  • Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.
  • Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.
  • Häll av den mesta oljan av tonfisken, blir det lite kvar gör det inget. Blanda alla ingredienser i röran, smaka dig fram till hur mkt salt och peppar du vill ha.
  • Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,80 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg