Avokado med ägg- och tonfiskröra
4
Innehåll
Hade kokta ägg i kylen sedan frukost, och perfekt mogna avokados hemma när det var dags för lunch. Ville hitta på ngt mer än att bara skiva upp dem för att få till en lite lyxigare känsla ute i aprilsolen. En smakrik och mättande röra blev lösningen.
Total tid: 10 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
- 2 Avocado
- 2 Hårdkokta kalla ägg
- 1 Liten burk tonfisk i olja (95 gram)
- 0,5 dl Citronmajonäs
- O,5 dl Gräddfil
- 15 st små kapris
- 2 tsk Dijonsenap
- Salt & svartpeppar
Instruktioner
- Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.
- Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.
- Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!