En bacon och ädelostsås är helt perfekt att laga om du vill göra något snabbt. Är du lite flink i köket så svänger du ihop hela rätten på 20 minuter.
Till det serverar du lite shiratakinudlar som är gjorda på konjaksrotmjöl och innehåller väldigt lite kolhydrater. Ett perfekt val istället för pasta.
Om du inte har shiratakinudlar hemma så kan du ta sjögräsnudlar eller bara lite strimlad vitkål som du steker i smör.
Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.
Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.
Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.
Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.
Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.
Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.
Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.
Miriam Axklo says:
Supergott!
LCHF-arkivet says:
Härligt att höra! Tack för återkopplingen.