Baconlindad fylld köttfärsrulle

star iconstar iconstar iconstar empty iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Köttfärsrullen kan fyllas med vad man har hemma, jag råkade ha skinka, ost och spenat. Servera förslagsvis med en sallad till. Recept och bild är…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Baconlindad fylld köttfärsrulle
ANNONS
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse30 minTillagning40 minTotalt1 tim 10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Köttfärsrullen kan fyllas med vad man har hemma, jag råkade ha skinka, ost och spenat.
Servera förslagsvis med en sallad till.

Recept och bild är mina egna men jag har fått inspiration till receptet av Mitt kök.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Kategori

 

Ingredienser

Mängd8 Portioner
Färs
 1 kg köttfärs
 2 ägg
 4 msk grädde
 1 msk chiliolja eller 1 tsk chilipulver
 (1 tsk lökpulver eller 1 hackad gul lök) valbart
 Smörpapper
Fyllning
 6-8 skivor rökt skinka
 6-8 skivor valfri ost
 1 påse minispenat
Utanpå
 12 baconskivor
 1 ark aluminiumfolie

 

Gör så här:

Färs
1

Blanda ihop kryddor och ägg med färsen.

2

Platta ut färsen på ett smörpapper.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Fyllning
3

Lägg ut skivor av rökt skinka, svartpeppar och oregano på färsen.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

4

Lägg sedan ett lager med ostskivor (jag hade chiliost) ovanpå skinkan.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

5

Lägg till sist ut spenat över osten.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Rullen
6

Rulla ihop allt från långsidan av färsen.

7

Lägg baconskivor på metallfolie lika långt som färsrullens längd.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

8

Lägg färsrullen på baconet och rulla ihop med hjälp av folien.

9

Nu är den baconlindade färsrullen redo för ugnen.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Tillagning
10

Lägg färsrullen utan aluminiumfolie på en plåt och sätt in i ugnen i ca 30 minuter i 180 grader varmluft och sen 7-8 minuter i grill 250 grader för att få färg och krisp på baconet.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Färs
 1 kg köttfärs
 2 ägg
 4 msk grädde
 1 msk chiliolja eller 1 tsk chilipulver
 (1 tsk lökpulver eller 1 hackad gul lök) valbart
 Smörpapper
Fyllning
 6-8 skivor rökt skinka
 6-8 skivor valfri ost
 1 påse minispenat
Utanpå
 12 baconskivor
 1 ark aluminiumfolie

Instruktioner

Färs
1

Blanda ihop kryddor och ägg med färsen.

2

Platta ut färsen på ett smörpapper.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Fyllning
3

Lägg ut skivor av rökt skinka, svartpeppar och oregano på färsen.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

4

Lägg sedan ett lager med ostskivor (jag hade chiliost) ovanpå skinkan.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

5

Lägg till sist ut spenat över osten.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Rullen
6

Rulla ihop allt från långsidan av färsen.

7

Lägg baconskivor på metallfolie lika långt som färsrullens längd.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

8

Lägg färsrullen på baconet och rulla ihop med hjälp av folien.

9

Nu är den baconlindade färsrullen redo för ugnen.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Tillagning
10

Lägg färsrullen utan aluminiumfolie på en plåt och sätt in i ugnen i ca 30 minuter i 180 grader varmluft och sen 7-8 minuter i grill 250 grader för att få färg och krisp på baconet.

Baconlindad fylld köttfärsrulle

Baconlindad fylld köttfärsrulle
Profilbild för Amonazon

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida