Baconlindad getost

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Baconlindad getost är ett sånt där recept som jag kom på en kväll när jag var sugen på något salt och krispigt. Min första tanke…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconlindad getost
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Baconlindad getost är ett sånt där recept som jag kom på en kväll när jag var sugen på något salt och krispigt. Min första tanke var att göra baconlindad haricots verts, men hade inga gröna bönor hemma, så då fick jag klura vidare.

Jag kikade på min airfryer och tänkte att det borde ju funka bra att köra något i den.

En snabb titt i kylen och då såg jag en bit getost där och då slog det mig. Baconlindad getost, det måste ju vara toppengott!

Baconlindad getost | LCHF-arkivet

Jag använde mig av min airfryer, men detta går absolut att göra i ugnen eller till och med i stekpannan skulle jag tro om man nu vill det.
Ska du tillaga det i ugnen så kör du varmluft, 225°C tills det att baconet har fått en krispig och fin yta.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 100 g Getost
 8 skivor Bacon

 

Gör så här:

1

Dela upp osten i fyra lika stora bitar. Jag skivade dom cirka 2 cm tjocka.

2

Snurra in varje bit i två skivor bacon, en åt vart håll så att hela ostbiten är inlindad i bacon.

3

Lägg bollarna i din airfryer och kör igång den på 180 grader.
Tillaga dom 12-15 minuter tills det att du har fått riktigt fin och krispig yta på baconet.

Baconlindad getost

4

Ta ut dom och ät direkt så att osten fortfarande är smält.

Baconlindad getost

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 100 g Getost
 8 skivor Bacon

Instruktioner

1

Dela upp osten i fyra lika stora bitar. Jag skivade dom cirka 2 cm tjocka.

2

Snurra in varje bit i två skivor bacon, en åt vart håll så att hela ostbiten är inlindad i bacon.

3

Lägg bollarna i din airfryer och kör igång den på 180 grader.
Tillaga dom 12-15 minuter tills det att du har fått riktigt fin och krispig yta på baconet.

Baconlindad getost

4

Ta ut dom och ät direkt så att osten fortfarande är smält.

Baconlindad getost

Baconlindad getost
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida