En helt magiskt god baconlindad köttfärslimpa som är fylld med ajvar och gräddost.
Du kan självklart använda annan ost om du vill, eller fylla den med annat än ajvar, men detta är ju sååå gott ändå.
Servera med en god sås och lite andra tillbehör som du tycker om.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration: dianas.keto
Blanda köttfärsen med ägg, salt, sambal oelek och grädde.
Bred ut på ett bakplåtspapper och riv över zest från citronen (finrivet citronskal). Bred ut ajvar ovanpå och riv sist över osten.
Rulla ihop med hjälp av pappret och vik in kanten under rullen.
Klä in rullen i bacon och gratinera i ugnen i 175 grader i en timme. Supergott att servera med broccolimos och gräddsås!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Blanda köttfärsen med ägg, salt, sambal oelek och grädde.
Bred ut på ett bakplåtspapper och riv över zest från citronen (finrivet citronskal). Bred ut ajvar ovanpå och riv sist över osten.
Rulla ihop med hjälp av pappret och vik in kanten under rullen.
Klä in rullen i bacon och gratinera i ugnen i 175 grader i en timme. Supergott att servera med broccolimos och gräddsås!