Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Baconlindad saltgurka

2,67 av 6 röster
Skapat: 10 augusti, 2017
Senast ändrat: 1 april, 2024
Baconlindad saltgurka

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

Total tid: 20 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

  • 4 st hela saltgurkor
  • 16 skivor bacon

Instruktioner

  • Värm ugnen till 220 grader.
  • Skär saltgurkan i fyra stavar.
  • Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
  • Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
2,67 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.