Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!
Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!
Recept och bild: Delish
Värm ugnen till 220 grader.
Skär saltgurkan i fyra stavar.
Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Värm ugnen till 220 grader.
Skär saltgurkan i fyra stavar.
Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.