Hoppa till innehåll

Baconlindad saltgurka

2,67 av 6 röster
Sparat av: st
Baconlindad saltgurka

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

2,67 av 6 röster
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

  • 4 st hela saltgurkor
  • 16 skivor bacon

Instruktioner

  • Värm ugnen till 220 grader.
  • Skär saltgurkan i fyra stavar.
  • Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
  • Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg