Baconlindad saltgurka

star iconstar iconstar half iconstar empty iconstar empty icon 6 röster - Betygsätt

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconlindad saltgurka
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!

Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!

Recept och bild: Delish

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
ANNONS

 

Gör så här:

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 2.7 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 grader.

3

Skär saltgurkan i fyra stavar.

5

Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7

Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.

9

Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.

Baconlindad saltgurka
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida