Baconlindad saltgurka
Skapat:
10 augusti, 2017
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!
Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!
Recept och bild: Delish
Total tid:
20 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 4 st hela saltgurkor
- 16 skivor bacon
Instruktioner
- Värm ugnen till 220 grader.
- Skär saltgurkan i fyra stavar.
- Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
- Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
- Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!