Baconlindad saltgurka
Sparat av:
0
st
Innehåll
Två ingredienser är allt du behöver för att skapa detta härliga tilltugg/snacks. Baconlindad saltgurka som man dippar i en god vitlöksdipp, det är grejer det!
Se till att du väljer en saltgurka som inte har en massa kolhydrater i sig. Läs innehållsförteckningen!
Recept och bild: Delish
Sparat av:
0
st
Portioner: 4
Ingredienser
- 4 st hela saltgurkor
- 16 skivor bacon
Instruktioner
- Värm ugnen till 220 grader.
- Skär saltgurkan i fyra stavar.
- Linda en baconskiva runt varje stav och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
- Ställ in i ugnen och grädda 12-15 minuter. Vänd på dem efter halva tiden om det behövs.
- Ta ut och servera varma/ljumna med en god vitlöksdipp till.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!