Baconlindad sparris

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris. Det är väldigt LCHF-vänligt.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconlindad sparris
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.

Det är väldigt LCHF-vänligt.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon

 

Gör så här:

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon

Instruktioner

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Baconlindad sparris
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida