Baconlindad sparris

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris. Det är väldigt LCHF-vänligt.

Läs mer 0 kommentarer
Baconlindad sparris
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindad sparris.

Det är väldigt LCHF-vänligt.

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon

Gör så här:

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Sparris (färsk)
 140 g Bacon

Instruktioner

1

Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner. Det brukar vara ganska så hårt att äta.

2

Samla ihop några sparrisstänger och linda in dem i några skivor bacon.

3

Lägg dem på grillen och grilla tills allt har fått fin färg och sparrisen är mjuk men ändå med tuggmotstånd.

4

Häll lite olivolja och nypressad citron över dem innan du serverar (valfritt)

Baconlindad sparris

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida