Ni som gillar korv så är detta underbart att göra med baconlindat runt enkelt snabbt och mättande gott. Använd såklart hög kötthalt desto bättre.
Gör ett snitt i mitten av korven längs med hela korven.
Linda bacon runt varje korv.
Ställ in i ugnen på 225°C tills det att baconet är knaprigt och korven är varm. 10-15 minuter på ett ungefär.
Ta ut och servera med goda tillbehör.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!