Baconlindad tjockkorv med färskost & timjan

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Ni som gillar korv så är detta underbart att göra med baconlindat runt enkelt snabbt och mättande gott. Använd såklart hög kötthalt desto bättre.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconlindad tjockkorv med färskostfyllning och timjan
ANNONS
Profilbild för LasseSkapareLasseFörberedelse10 minTillagning30 minTotalt40 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Ni som gillar korv så är detta underbart att göra med baconlindat runt enkelt snabbt och mättande gott. Använd såklart hög kötthalt desto bättre.

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 400 g Tjockkorv hög kötthalt
 100 g färskost t.ex vitlök eller örter
 140 g bacon

 

Gör så här:

1

Gör ett snitt i mitten av korven längs med hela korven.

2

Fyll korven med färskost och timjan.

3

Linda bacon runt varje korv.

4

Ställ in i ugnen på 225°C tills det att baconet är knaprigt och korven är varm. 10-15 minuter på ett ungefär.

5

Ta ut och servera med goda tillbehör.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Tjockkorv hög kötthalt
 100 g färskost t.ex vitlök eller örter
 140 g bacon

Instruktioner

1

Gör ett snitt i mitten av korven längs med hela korven.

2

Fyll korven med färskost och timjan.

3

Linda bacon runt varje korv.

4

Ställ in i ugnen på 225°C tills det att baconet är knaprigt och korven är varm. 10-15 minuter på ett ungefär.

5

Ta ut och servera med goda tillbehör.

Baconlindad tjockkorv med färskost & timjan

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida