Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Baconlindade Cambozolabollar

Inga röster än
Baconlindade Cambozolabollar

En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i munnen utan att bli kladdig.

Recept kommer från en av makens kollegor och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Total tid: 30 minuter
Portioner: 810
Författare: Amonazon

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.
  • Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.
  • Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.
  • Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.
  • Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg