Baconlindade Cambozolabollar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconlindade Cambozolabollar
ANNONS
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i munnen utan att bli kladdig.

Recept kommer från en av makens kollegor och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd810 Portioner
 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad
ANNONS

 

Gör så här:

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 pkt Bacon
 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
 Isbergssallad

Instruktioner

1

Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.

2

Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.

3

Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.

4

Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.

5

Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.

Baconlindade Cambozolabollar
Profilbild för Amonazon

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida