Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Detta recept kom till efter inspiration från min och makens favorit Youtubekanal och Instagramprofil https://www.instagram.com/almazan_kitchen/ Det är färsfyllda och baconlindade snackpaprikor som är bakade i…

Läs mer 2 kommentarer
Baconlindade färsfyllda spetspaprikor
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse15 minTillagning35 minTotalt50 min

Beskrivning - Information

Detta recept kom till efter inspiration från min och makens favorit Youtubekanal och Instagramprofil
https://www.instagram.com/almazan_kitchen/
Det är färsfyllda och baconlindade snackpaprikor som är bakade i ugnen (men almazankitchen friterade dem).
Bilder är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 500 g Köttfärs
 1 st Gul lök
 1 st Ägg
 1 krm Salt
 1 krm Vitpeppar
 4 st Spetspaprikor
 2 Paket bacon

Gör så här:

Paprikor
1

Skär ett snitt i varje paprika från spetsen och nästan upp till skaftet.
Skölj och rensa bort frön inne i paprikorna.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Fyllning
2

Hacka löken fint och blanda alla ingredienserna till färsfyllningen.
Fyll paprikorna försiktigt så de inte går sönder vid skaftet.
Kläm ihop så paprikorna ser hela ut.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Linda
3

Linda bacon från spetsen av varje paprika och fortsätt nästan upp till skaftet.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Tillagning
4

Tillaga paprikorna i 180 g varmluftsugn i 25 minuter.
Vänd dem en gång och höj värmen till 200 g grill i ca 10 min för att krispa till baconet.
Servera med t.ex. sallad och en god sås.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Köttfärs
 1 st Gul lök
 1 st Ägg
 1 krm Salt
 1 krm Vitpeppar
 4 st Spetspaprikor
 2 Paket bacon

Instruktioner

Paprikor
1

Skär ett snitt i varje paprika från spetsen och nästan upp till skaftet.
Skölj och rensa bort frön inne i paprikorna.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Fyllning
2

Hacka löken fint och blanda alla ingredienserna till färsfyllningen.
Fyll paprikorna försiktigt så de inte går sönder vid skaftet.
Kläm ihop så paprikorna ser hela ut.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Linda
3

Linda bacon från spetsen av varje paprika och fortsätt nästan upp till skaftet.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Tillagning
4

Tillaga paprikorna i 180 g varmluftsugn i 25 minuter.
Vänd dem en gång och höj värmen till 200 g grill i ca 10 min för att krispa till baconet.
Servera med t.ex. sallad och en god sås.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida