Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Detta recept kom till efter inspiration från min och makens favorit Youtubekanal och Instagramprofil https://www.instagram.com/almazan_kitchen/ Det är färsfyllda och baconlindade snackpaprikor som är bakade i…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Baconlindade färsfyllda spetspaprikor
ANNONS
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse15 minTillagning35 minTotalt50 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Detta recept kom till efter inspiration från min och makens favorit Youtubekanal och Instagramprofil
https://www.instagram.com/almazan_kitchen/
Det är färsfyllda och baconlindade snackpaprikor som är bakade i ugnen (men almazankitchen friterade dem).
Bilder är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 500 g Köttfärs
 1 st Gul lök
 1 st Ägg
 1 krm Salt
 1 krm Vitpeppar
 4 st Spetspaprikor
 2 Paket bacon

 

Gör så här:

Paprikor
1

Skär ett snitt i varje paprika från spetsen och nästan upp till skaftet.
Skölj och rensa bort frön inne i paprikorna.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Fyllning
2

Hacka löken fint och blanda alla ingredienserna till färsfyllningen.
Fyll paprikorna försiktigt så de inte går sönder vid skaftet.
Kläm ihop så paprikorna ser hela ut.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Linda
3

Linda bacon från spetsen av varje paprika och fortsätt nästan upp till skaftet.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Tillagning
4

Tillaga paprikorna i 180 g varmluftsugn i 25 minuter.
Vänd dem en gång och höj värmen till 200 g grill i ca 10 min för att krispa till baconet.
Servera med t.ex. sallad och en god sås.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Köttfärs
 1 st Gul lök
 1 st Ägg
 1 krm Salt
 1 krm Vitpeppar
 4 st Spetspaprikor
 2 Paket bacon

Instruktioner

Paprikor
1

Skär ett snitt i varje paprika från spetsen och nästan upp till skaftet.
Skölj och rensa bort frön inne i paprikorna.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Fyllning
2

Hacka löken fint och blanda alla ingredienserna till färsfyllningen.
Fyll paprikorna försiktigt så de inte går sönder vid skaftet.
Kläm ihop så paprikorna ser hela ut.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Linda
3

Linda bacon från spetsen av varje paprika och fortsätt nästan upp till skaftet.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Tillagning
4

Tillaga paprikorna i 180 g varmluftsugn i 25 minuter.
Vänd dem en gång och höj värmen till 200 g grill i ca 10 min för att krispa till baconet.
Servera med t.ex. sallad och en god sås.

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor

Baconlindade färsfyllda spetspaprikor
Profilbild för Amonazon

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida