Detta recept kom till efter inspiration från min och makens favorit Youtubekanal och Instagramprofil
https://www.instagram.com/almazan_kitchen/
Det är färsfyllda och baconlindade snackpaprikor som är bakade i ugnen (men almazankitchen friterade dem).
Bilder är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Skär ett snitt i varje paprika från spetsen och nästan upp till skaftet.
Skölj och rensa bort frön inne i paprikorna.
Hacka löken fint och blanda alla ingredienserna till färsfyllningen.
Fyll paprikorna försiktigt så de inte går sönder vid skaftet.
Kläm ihop så paprikorna ser hela ut.
Tillaga paprikorna i 180 g varmluftsugn i 25 minuter.
Vänd dem en gång och höj värmen till 200 g grill i ca 10 min för att krispa till baconet.
Servera med t.ex. sallad och en god sås.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Skär ett snitt i varje paprika från spetsen och nästan upp till skaftet.
Skölj och rensa bort frön inne i paprikorna.
Hacka löken fint och blanda alla ingredienserna till färsfyllningen.
Fyll paprikorna försiktigt så de inte går sönder vid skaftet.
Kläm ihop så paprikorna ser hela ut.
Tillaga paprikorna i 180 g varmluftsugn i 25 minuter.
Vänd dem en gång och höj värmen till 200 g grill i ca 10 min för att krispa till baconet.
Servera med t.ex. sallad och en god sås.
Ann-Louise says:
Lätt att tillaga och hela familjen gillade dom.
Amonazon says:
Vad kul att du testade och gillade😊
Britt-Marie says:
De fick topp betyg av oss