Baconlindade grillade lökringar

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 13 röster - Betygsätt

Lökringar har väl de flesta av oss ätit någon gång, men vad säger du om baconlindade grillade lökringar? Hur gott på en skala liksom? Det…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconlindade grillade lökringar
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

Lökringar har väl de flesta av oss ätit någon gång, men vad säger du om baconlindade grillade lökringar?
Hur gott på en skala liksom?
Det är sjukt enkelt och så jäkla gott att slänga på grillen.

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 Stor lök
 2 Paket bacon
ANNONS

Gör så här:

1

Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.

2

Ta en ring, med typ två lager lök och snurra bacon runt det hela.
Gör så här med så många du kan och baconet räcker.

3

Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk.
Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 13

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 Stor lök
 2 Paket bacon

Instruktioner

1

Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.

2

Ta en ring, med typ två lager lök och snurra bacon runt det hela.
Gör så här med så många du kan och baconet räcker.

3

Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk.
Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.

Baconlindade grillade lökringar

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida