Hoppa till innehåll
Open navigation

Baconlindade grillade lökringar

4,70 av 10 röster
Sparat av: st
Baconlindade grillade lökringar

Lökringar har väl de flesta av oss ätit någon gång, men vad säger du om baconlindade grillade lökringar?
Hur gott på en skala liksom?
Det är sjukt enkelt och så jäkla gott att slänga på grillen.

Total tid: 20 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

  • 1 Stor lök
  • 2 Paket bacon

Instruktioner

  • Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.
  • Ta en ring, med typ två lager lök och snurra bacon runt det hela. Gör så här med så många du kan och baconet räcker.
  • Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk. Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg