Lökringar har väl de flesta av oss ätit någon gång, men vad säger du om baconlindade grillade lökringar?
Hur gott på en skala liksom?
Det är sjukt enkelt och så jäkla gott att slänga på grillen.
Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.
Ta en ring, med typ två lager lök och snurra bacon runt det hela.
Gör så här med så många du kan och baconet räcker.
Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk.
Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skala löken och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor så du kan trycka ut ringar.
Ta en ring, med typ två lager lök och snurra bacon runt det hela.
Gör så här med så många du kan och baconet räcker.
Grilla på indirekt värme och avsluta med lite hot and fast när löken fått bli mjuk.
Här måste du ha lite känsla för grillning, för det är omöjligt att säga några tider.