Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Baconnaise

3,60 av 5 röster
Baconnaise

Baconnaise är ju ett helt fantastiskt häftigt tillbehör som du kan ha på en macka, till grillat kött eller bara äta som tillbehör som det är.
Det är alltså en baconsmakande majonnäs.
Godast blir det ju om du gör din egen majonnäs, men det funkar ju bra att använda färdigköpt majonnäs med. Men, välj rätt majonnäs bara så du inte tar en med massor av kolhydrater.
Jag har skrivit ett inlägg om köpt majonnäs där du kan se hur de ligger kolhydratsmässigt: Hur mycket kolhydrater i köpt majonnäs.

Recept och bild: Pernilla Tellström Bark

Total tid: 10 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär upp baconet och stek det knaprigt. Låt svalna något.
  • Mixa ihop alla ingredienser tillsammans med baconet. Glöm inte bort att använda fettet i pannan med.
  • Smaka av med salt och lite peppar och de övriga smaksättarna.
  • Häll upp i en burk och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,60 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg