Baconnaise är ju ett helt fantastiskt häftigt tillbehör som du kan ha på en macka, till grillat kött eller bara äta som tillbehör som det är.
Det är alltså en baconsmakande majonnäs.
Godast blir det ju om du gör din egen majonnäs, men det funkar ju bra att använda färdigköpt majonnäs med. Men, välj rätt majonnäs bara så du inte tar en med massor av kolhydrater.
Jag har skrivit ett inlägg om köpt majonnäs där du kan se hur de ligger kolhydratsmässigt: Hur mycket kolhydrater i köpt majonnäs.
Recept och bild: Pernilla Tellström Bark
Skär upp baconet och stek det knaprigt.
Låt svalna något.
Mixa ihop alla ingredienser tillsammans med baconet. Glöm inte bort att använda fettet i pannan med.
Häll upp i en burk och njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!