Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Baconspread

Inga röster än
Baconspread

Baconspread är väldigt lätt att göra och supergott på fröknäcke, lchf-bröd eller som topping på hamburgare m.m.

Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Författare: Bells

Ingredienser

Instruktioner

  • Klipp eller skär baconet i små strimlor och stek på medelhög värme tills det är helt knaperstekt och rödaktigt. Ställ stekpannan åt sidan och låt det svalna en stund. ~För hög värme kan bränna baconet och ge en bismak så ha tålamod.
  • Lägg över baconet i en matberedare och kör tills det är finmalet.3. Tillsätt i omgångar färskosten och se till att det blandas ordentligt. ~Om man vill kan man även ha i lite av baconfettet som är kvar efter stekningen.
  • Häll över baconspreadet i en tät behållare och ställ in i kylen.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg