Baconspread

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Baconspread är väldigt lätt att göra och supergott på fröknäcke, lchf-bröd eller som topping på hamburgare m.m.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Baconspread
ANNONS
Profilbild för BellsSkapareBellsFörberedelse5 minTillagning30 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Baconspread är väldigt lätt att göra och supergott på fröknäcke, lchf-bröd eller som topping på hamburgare m.m.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner

 

Gör så här:

1

Klipp eller skär baconet i små strimlor och stek på medelhög värme tills det är helt knaperstekt och rödaktigt. Ställ stekpannan åt sidan och låt det svalna en stund. ~För hög värme kan bränna baconet och ge en bismak så ha tålamod.

2

Lägg över baconet i en matberedare och kör tills det är finmalet.3. Tillsätt i omgångar färskosten och se till att det blandas ordentligt. ~Om man vill kan man även ha i lite av baconfettet som är kvar efter stekningen.

3

Häll över baconspreadet i en tät behållare och ställ in i kylen.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Klipp eller skär baconet i små strimlor och stek på medelhög värme tills det är helt knaperstekt och rödaktigt. Ställ stekpannan åt sidan och låt det svalna en stund. ~För hög värme kan bränna baconet och ge en bismak så ha tålamod.

2

Lägg över baconet i en matberedare och kör tills det är finmalet.3. Tillsätt i omgångar färskosten och se till att det blandas ordentligt. ~Om man vill kan man även ha i lite av baconfettet som är kvar efter stekningen.

3

Häll över baconspreadet i en tät behållare och ställ in i kylen.

Baconspread

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida