Ett mycket gott alternativ till pasta är bambuskott.
Rätten är både lätt och snabblagad.
Kan varmt rekommenderas!
Värm eller koka bambuskotten i spadet till önskad mjukhet.
Stek bacontärningarna knapriga.
Rör ihop grädde och äggula och värm försiktigt i en kastrull tills det börjar bubbla.
Rör om tills såsen tjocknat något.
Tillsätt bacontärningarna.
Häll av spadet av bambun och fördela i tallrikar.
Slå över såsen och servera med grovmald svartpeppar, några blad färsk basilika och 2 äggulor.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Värm eller koka bambuskotten i spadet till önskad mjukhet.
Stek bacontärningarna knapriga.
Rör ihop grädde och äggula och värm försiktigt i en kastrull tills det börjar bubbla.
Rör om tills såsen tjocknat något.
Tillsätt bacontärningarna.
Häll av spadet av bambun och fördela i tallrikar.
Slå över såsen och servera med grovmald svartpeppar, några blad färsk basilika och 2 äggulor.
Elisabeth Stubbendorff says:
Gjorde dubbel sats till två personer, utom baconet. Skulle nog blivit väldigt små portioner annars. Kanske lite ost i såsen?