Bambu Carbonara

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Ett mycket gott alternativ till pasta är bambuskott. Rätten är både lätt och snabblagad. Kan varmt rekommenderas!

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Bambu Carbonara
ANNONS
Profilbild för Lena WelanderSkapareLena WelanderFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Ett mycket gott alternativ till pasta är bambuskott.
Rätten är både lätt och snabblagad.
Kan varmt rekommenderas!

Kategori

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 140 g Strimlade bambuskott
 140 g Bacontärningar
 ½ dl Vispgrädde
 1 st Äggula

 

Gör så här:

1

Värm eller koka bambuskotten i spadet till önskad mjukhet.

2

Stek bacontärningarna knapriga.

3

Rör ihop grädde och äggula och värm försiktigt i en kastrull tills det börjar bubbla.
Rör om tills såsen tjocknat något.

4

Tillsätt bacontärningarna.
Häll av spadet av bambun och fördela i tallrikar.
Slå över såsen och servera med grovmald svartpeppar, några blad färsk basilika och 2 äggulor.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 140 g Strimlade bambuskott
 140 g Bacontärningar
 ½ dl Vispgrädde
 1 st Äggula

Instruktioner

1

Värm eller koka bambuskotten i spadet till önskad mjukhet.

2

Stek bacontärningarna knapriga.

3

Rör ihop grädde och äggula och värm försiktigt i en kastrull tills det börjar bubbla.
Rör om tills såsen tjocknat något.

4

Tillsätt bacontärningarna.
Häll av spadet av bambun och fördela i tallrikar.
Slå över såsen och servera med grovmald svartpeppar, några blad färsk basilika och 2 äggulor.

Bambu Carbonara
Profilbild för Lena Welander

Recept av: Lena Welander

Visa alla recept från Lena Welander Hemsida

Kommentarer

  • Profilbild för Elisabeth Stubbendorff
    Elisabeth Stubbendorff says:

    Gjorde dubbel sats till två personer, utom baconet. Skulle nog blivit väldigt små portioner annars. Kanske lite ost i såsen?

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida