Basilikamarinad

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är ett LCHF-recept på en grillmarinad som är kanongott till kyckling,  men funkar även till fläskkött. Låt köttet alltid marineras så länge som…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Basilikamarinad
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på en grillmarinad som är kanongott till kyckling,  men funkar även till fläskkött.

Låt köttet alltid marineras så länge som möjligt, minst två timmar för att dra in så mycket smak som möjligt.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 msk Rödvinsvinäger
 1 msk Hackad basilika (Färsk)
 1 msk Hackad rödlök
 2 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (hel)

 

Gör så här:

1

Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.

3

Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.

5

Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 msk Rödvinsvinäger
 1 msk Hackad basilika (Färsk)
 1 msk Hackad rödlök
 2 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (hel)

Instruktioner

1

Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.

3

Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.

5

Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.

Basilikamarinad
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida