Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Basilikamarinad

Inga röster än
Basilikamarinad

Det här är ett LCHF-recept på en grillmarinad som är kanongott till kyckling,  men funkar även till fläskkött.

Låt köttet alltid marineras så länge som möjligt, minst två timmar för att dra in så mycket smak som möjligt.

Total tid: 10 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.
  • Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.
  • Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg