Det här är min tolkning av surkålsgrytan bigos.
Hacka upp allt grovt.
Skär bort svålen av fläsket och låt den svettas i grytan så den släpper lite fett.
Bryn köttet. Stek sedan löken, svampen och äpplet. Tillsätt tomatpurén mot slutet. Tillsätt sedan surkålen och kryddorna samt vätskan.
Begrav hela biten fläsk i surkålen
Låt koka en halv timme.
Tag upp fläsket och tärna den grovt.
Lägg sedan korvarna uppe på allt och låt koka ytterligare en halvtimme.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka upp allt grovt.
Skär bort svålen av fläsket och låt den svettas i grytan så den släpper lite fett.
Bryn köttet. Stek sedan löken, svampen och äpplet. Tillsätt tomatpurén mot slutet. Tillsätt sedan surkålen och kryddorna samt vätskan.
Begrav hela biten fläsk i surkålen
Låt koka en halv timme.
Tag upp fläsket och tärna den grovt.
Lägg sedan korvarna uppe på allt och låt koka ytterligare en halvtimme.