Birgitta Höglunds fröbröd

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är ett LCHF-recept på fröbröd som är hämtat från Birgitta Höglund. Ett enkelt fröbröd som är helt anpassat för dig som äter LCHF/lowcarb.

Läs mer 5 kommentarer Skriv ut
Birgitta Höglunds fröbröd
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse1 tim 10 minTillagning15 minTotalt1 tim 25 min

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på fröbröd som är hämtat från Birgitta Höglund. Ett enkelt fröbröd som är helt anpassat för dig som äter LCHF/lowcarb.

ANNONS

Ingredienser

Mängd8 Portioner
 3 Äggvitor
 2,5 dl Halloumi (riven)
 0,5 dl Linfrön
 1 krm Havssalt
ANNONS

Gör så här:

1

Börja med att vispa upp äggvitorna lätt.

3

Blanda ner övriga ingredienser. Var försiktig med saltet, då osten kan vara rejält salt.

5

Låt smeten svälla i en timme.

7

Forma små bullar med hjälp av sked eller slev. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Det blir 8 större eller 12 mindre bullar av det.

9

Grädda vackert gyllenbruna i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på storleken.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Äggvitor
 2,5 dl Halloumi (riven)
 0,5 dl Linfrön
 1 krm Havssalt

Instruktioner

1

Börja med att vispa upp äggvitorna lätt.

3

Blanda ner övriga ingredienser. Var försiktig med saltet, då osten kan vara rejält salt.

5

Låt smeten svälla i en timme.

7

Forma små bullar med hjälp av sked eller slev. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Det blir 8 större eller 12 mindre bullar av det.

9

Grädda vackert gyllenbruna i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på storleken.

Birgitta Höglunds fröbröd

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida