Birgitta Höglunds fröbröd
2
Innehåll
Det här är ett LCHF-recept på fröbröd som är hämtat från Birgitta Höglund. Ett enkelt fröbröd som är helt anpassat för dig som äter LCHF/lowcarb.
Total tid: 1 timme 25 minuter
Portioner: 8
Ingredienser
Instruktioner
- Börja med att vispa upp äggvitorna lätt.
- Blanda ner övriga ingredienser. Var försiktig med saltet, då osten kan vara rejält salt.
- Låt smeten svälla i en timme.
- Forma små bullar med hjälp av sked eller slev. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Det blir 8 större eller 12 mindre bullar av det.
- Grädda vackert gyllenbruna i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på storleken.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!