Björns pizzabotten
8
Innehåll
Alltså! Jag gjorde ett eget recept på pizzabotten…… Jag har ätit lchf till och från i 11år och det här är det enda som har varit i närheten av vanlig pizza både i konsistens och utseende… Jag toppade med en tomatsås och gjorde precis som med vanlig pizza. Den håller ihop så man kan äta den med handen. Kanten blev smaskigt knaprig.
Glöm inte bort att servera en riktigt god pizzasallad till.
Total tid: 20 minuter
Ingredienser
Instruktioner
- Blanda alla torra ingredienser i en skål.
- Rör ihop med de andra ingredienserna till en tjock smet /gröt – konsistens.
- Klipp till ett bakplåtspapper som passar tallriken i micron.
- Bre ut smeten till en cirkel som är ca 5-6mm tjock. Kör i micron ca 2 min på full effekt.
- Ta ut och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper på en ugnsplåt. Toppa den som du vill och grädda på 225° 10-15 minLycka till! 😋🤤
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!