Alltså! Jag gjorde ett eget recept på pizzabotten...... Jag har ätit lchf till och från i 11år och det här är det enda som har varit i närheten av vanlig pizza både i konsistens och utseende... Jag toppade med en tomatsås och gjorde precis som med vanlig pizza. Den håller ihop så man kan äta den med handen. Kanten blev smaskigt knaprig.
Glöm inte bort att servera en riktigt god pizzasallad till.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Rör ihop med de andra ingredienserna till en tjock smet /gröt - konsistens.
Klipp till ett bakplåtspapper som passar tallriken i micron.
Bre ut smeten till en cirkel som är ca 5-6mm tjock.
Kör i micron ca 2 min på full effekt.
Ta ut och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Toppa den som du vill och grädda på 225° 10-15 min
Lycka till! 😋🤤
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Rör ihop med de andra ingredienserna till en tjock smet /gröt - konsistens.
Klipp till ett bakplåtspapper som passar tallriken i micron.
Bre ut smeten till en cirkel som är ca 5-6mm tjock.
Kör i micron ca 2 min på full effekt.
Ta ut och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Toppa den som du vill och grädda på 225° 10-15 min
Lycka till! 😋🤤
Marina says:
Och vi få som ej har micro, kan det lösas med vanlig ugn?