Blåbärskaka

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En riktigt god och saftig blåbärskaka som är helt nötfri dessutom. Helt anpassad för dig som äter lchf eller keto/low carb. Precis som allt annat…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Blåbärskaka
ANNONS
Profilbild för @sockerfrittsaklartSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse10 minTillagning35 minTotalt45 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En riktigt god och saftig blåbärskaka som är helt nötfri dessutom.
Helt anpassad för dig som äter lchf eller keto/low carb.

Precis som allt annat här på LCHF-arkivet så är den glutenfri och med mindre mängd kolhydrater.

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 4 st Ägg
 150 g Smör
 1,50 deciliter Pofiber
 2 msk Kokosmjöl
 2 tsk Bakpulver
 1 msk SoftBake
 2 deciliter Färska blåbär
Glasyr
 3 msk Sukrin melis
 1 msk Vatten

 

Gör så här:

1

Vispa ägg och sukrin gold poröst. Här behöver du använda elvisp för att få det riktigt fluffigt.

2

Smält smör och tillsätt vaniljpulver.

3

Blanda dom torra ingredienserna och rör ner dom i äggblandningen tillsätt det smälta smöret rör i hop allt väl.

4

Vänd ner blåbär och häll i smeten i en bröad form, jag använde pofiber och smält smör.

Blåbärs kaka

5

In i ugnen på 175 grader i 35-40 minuter.
Ta ut och låt svalna helt.

Glasyren
6

Blanda 3 msk sukrin melis med 1 msk vatten.
Ringla glasyren över den helt avsvalnade kakan.

Blåbärs kaka

7

Klar att avnjuta med en god kopp kaffe.

Blåbärskaka

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 st Ägg
 150 g Smör
 1,50 deciliter Pofiber
 2 msk Kokosmjöl
 2 tsk Bakpulver
 1 msk SoftBake
 2 deciliter Färska blåbär
Glasyr
 3 msk Sukrin melis
 1 msk Vatten

Instruktioner

1

Vispa ägg och sukrin gold poröst. Här behöver du använda elvisp för att få det riktigt fluffigt.

2

Smält smör och tillsätt vaniljpulver.

3

Blanda dom torra ingredienserna och rör ner dom i äggblandningen tillsätt det smälta smöret rör i hop allt väl.

4

Vänd ner blåbär och häll i smeten i en bröad form, jag använde pofiber och smält smör.

Blåbärs kaka

5

In i ugnen på 175 grader i 35-40 minuter.
Ta ut och låt svalna helt.

Glasyren
6

Blanda 3 msk sukrin melis med 1 msk vatten.
Ringla glasyren över den helt avsvalnade kakan.

Blåbärs kaka

7

Klar att avnjuta med en god kopp kaffe.

Blåbärskaka

Blåbärskaka
Profilbild för @sockerfrittsaklart

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida