Hoppa till innehåll
Open navigation

Blåbärskaka

Inga röster än
Sparat av: st
Blåbärskaka
En riktigt god och saftig blåbärskaka som är helt nötfri dessutom. Helt anpassad för dig som äter lchf eller keto/low carb.Precis som allt annat här på LCHF-arkivet så är den glutenfri och med mindre mängd kolhydrater.
Inga röster än
Sparat av: st
Författare: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Glasyr

Instruktioner

  • Vispa ägg och sukrin gold poröst. Här behöver du använda elvisp för att få det riktigt fluffigt.
  • Smält smör och tillsätt vaniljpulver.
  • Blanda dom torra ingredienserna och rör ner dom i äggblandningen tillsätt det smälta smöret rör i hop allt väl.
  • Vänd ner blåbär och häll i smeten i en bröad form, jag använde pofiber och smält smör.
    Blåbärs kaka
  • In i ugnen på 175 grader i 35-40 minuter. Ta ut och låt svalna helt.

Glasyren

  • Blanda 3 msk sukrin melis med 1 msk vatten. Ringla glasyren över den helt avsvalnade kakan.
    Blåbärs kaka
  • Klar att avnjuta med en god kopp kaffe.
    Blåbärskaka
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg