Beskrivning - Information
Inom LCHF så skall bör man inte äta ris, men det finns ju massor av goda maträtter som man gärna skulle ha ris till. Då kan man göra ett gott blomkålsris istället.
Om man vill piffa till det lite extra så kan man slänga i lite vitlök dessutom.
Det här är en variant på stekt blomkålsris, men det funkar absolut att koka med.
Ingredienser
Gör så här:
Börja med att hacka ner blomkålen till risliknande storlek. Man kan använda sig av en matberedare om man vill och mixa sönder det, men jag tycker att det kan bli lite för litet då. Jag använder mig oftast av en kniv bara och hackar ner det i lagom storlek.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att hacka ner blomkålen till risliknande storlek. Man kan använda sig av en matberedare om man vill och mixa sönder det, men jag tycker att det kan bli lite för litet då. Jag använder mig oftast av en kniv bara och hackar ner det i lagom storlek.