Hoppa till innehåll
Open navigation

Camillas goda nötfria bröd

4,60 av 15 röster
Sparat av: st
Camillas goda nötfria bröd
-*-*- UPPDATERAT RECEPT -*-*- Camilla nötfria bröd stötte jag på för ett tag sen och upptäckte att det var många som tyckte om det. Det såg otroligt enkelt ut att baka och då kände jag att jag var tvungen att testa det. Resultatet var verkligen kanongott. Jag har använt mig av ganska så milda ostar, typ gouda, edamer, herrgård och så vidare. Brödet funkar kanon att skiva upp och frysa in, sen när man vill äta en skiva så slänger man den i brödrosten och får ett varmt härligt bröd med nybakt känsla.Receptet ger ett bröd och det brukar jag skicka upp i cirka 15 skivor.Receptkälla: LCHF med Camilla (@lchfmedcamilla)
4,60 av 15 röster
Sparat av: st
Portioner: 15
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  • Vispa äggen och färskosten några minuter.
  • Blanda ihop de övriga ingredienserna och vispa ihop lite snabbt. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att det är blandat.
  • Häll upp i en avlång form som du klätt med bakplåtspapper eller smort in med smör. Jämna till så det är jämnt fördelat i formen.
  • Strö lite vallmofrön/sesamfrön på toppen.
  • Ställ in i mitten av ugnen och grädda i cirka 60 minuter.
  • Ta ut och plocka upp brödet ur formen. Låt svalna på ett galler.Skiva upp och njut!
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg