Cecilias avokadochokladbollar

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 28 röster - Betygsätt

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga! Mejerifria och…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Cecilias avokadochokladbollar
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga!

Mejerifria och naturligt glutenfria.

Receptet ger ungefär 15 bollar á 10 gram.

Här kan du köpa en god ekologisk choklad

Recept och bild: Cecilia Folkesson

(Cecilia är även licensierad kostrådgivare. Så behöver du lite extra hjälp, så kontakta henne.)

Kategori,
ANNONS

Ingredienser

Mängd10 Portioner
 1 Avokado (mogen)
 2 msk Kakaopulver (att rulla i)
ANNONS

Gör så här:

1

Smält chokladen

2

Mosa avokadon

3

Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen till en jämn fin smet.
Ställ i kylen cirka en timme.

4

Ta ut och rulla till små bollar i den storlek du vill ha, men cirka 15 bollar blir lagom.
Rulla de i kakao.
Förvara kallt eller frys in och ha till senare.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 28

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 Avokado (mogen)
 2 msk Kakaopulver (att rulla i)

Instruktioner

1

Smält chokladen

2

Mosa avokadon

3

Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen till en jämn fin smet.
Ställ i kylen cirka en timme.

4

Ta ut och rulla till små bollar i den storlek du vill ha, men cirka 15 bollar blir lagom.
Rulla de i kakao.
Förvara kallt eller frys in och ha till senare.

Cecilias avokadochokladbollar

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida