Cecilias avokadochokladbollar

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 28 röster - Betygsätt

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga! Mejerifria och…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Cecilias avokadochokladbollar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga!

Mejerifria och naturligt glutenfria.

Receptet ger ungefär 15 bollar á 10 gram.

Här kan du köpa en god ekologisk choklad

Recept och bild: Cecilia Folkesson

(Cecilia är även licensierad kostrådgivare. Så behöver du lite extra hjälp, så kontakta henne.)

Kategori,

 

Ingredienser

Mängd10 Portioner

 

Gör så här:

1

Smält chokladen

2

Mosa avokadon

3

Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen till en jämn fin smet.
Ställ i kylen cirka en timme.

4

Ta ut och rulla till små bollar i den storlek du vill ha, men cirka 15 bollar blir lagom.
Rulla de i kakao.
Förvara kallt eller frys in och ha till senare.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 28

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Smält chokladen

2

Mosa avokadon

3

Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen till en jämn fin smet.
Ställ i kylen cirka en timme.

4

Ta ut och rulla till små bollar i den storlek du vill ha, men cirka 15 bollar blir lagom.
Rulla de i kakao.
Förvara kallt eller frys in och ha till senare.

Cecilias avokadochokladbollar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida