Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Cecilias avokadochokladbollar

4,80 av 5 röster
Cecilias avokadochokladbollar

Detta LCHF-recept på avokadochokladbollar är ett otroligt bra alternativ till vanliga chokladbollar eller de som har sötningsmedel i sig. Feta, goda och nyttiga!

Mejerifria och naturligt glutenfria.

Receptet ger ungefär 15 bollar á 10 gram.

Här kan du köpa en god ekologisk choklad

Recept och bild: Cecilia Folkesson

(Cecilia är även licensierad kostrådgivare. Så behöver du lite extra hjälp, så kontakta henne.)

Total tid: 15 minuter
Portioner: 10
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Smält chokladen
  • Mosa avokadon
  • Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen till en jämn fin smet. Ställ i kylen cirka en timme.
  • Ta ut och rulla till små bollar i den storlek du vill ha, men cirka 15 bollar blir lagom. Rulla de i kakao. Förvara kallt eller frys in och ha till senare.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,80 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg