Beskrivning - Information
Ett recept på en cheesecake som snurrat på nätet i olika forum, som jag tyckte såg gott ut. Bara ett måste att testa för mig med. Och visst smakade det bra 🙂
Jag finns också på Instagram: @ginas_lechef (på engelska) samt på Facebook: LCHF - i Ginas kök (recepten på finska).
En annan god cheesecake är denna: Cheesecake med blåbärsspegel.
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ingredienserna i det smälta smöret och tryck ner det i en papprad kakform med löstagbara kanter (c20-22cm).
Grädda i 200'C c.10min.
Vispa med elvisp alla ingredienser i en bunke (förutom bären) tills massan är slät.
Häll massan i formen utanpå bottnet och strö bären utanpå.
Tips; för att ostmassan inte skall rymma, lägger jag den första kakformen in i en som är en nummer större, och viker bakplåtspappret uppåt.
Grädda i 175'C c. en timme och låt den svalna och sätta sig i kylen.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ingredienserna i det smälta smöret och tryck ner det i en papprad kakform med löstagbara kanter (c20-22cm).
Grädda i 200'C c.10min.
Vispa med elvisp alla ingredienser i en bunke (förutom bären) tills massan är slät.
Häll massan i formen utanpå bottnet och strö bären utanpå.
Tips; för att ostmassan inte skall rymma, lägger jag den första kakformen in i en som är en nummer större, och viker bakplåtspappret uppåt.
Grädda i 175'C c. en timme och låt den svalna och sätta sig i kylen.