En jättegod frukost eller ett mellanmål. Det passar bra till vilket som, bara man vänjer sig vid den något märkliga konsistensen... Servera med färska eller tinade bär samt kokosflagor/kokoschips.
Receptet har jag fått från en väninna som varken äter några glutenprodukter eller mjölkprodukter, så det passar utmärkt till LCHF-kosten.
Blanda kokosmjölk/kokosgrädde, chiafrön & vaniljpulver.
Häll blandningen i en portionsskål & låt stå minst ett par timmar. Helst över natten. Rör då gärna om en extra gång innan sängdagseftersom fröna gärna lägger sig i botten annars.
Servera direkt från kylen med bär & kokosflagor.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda kokosmjölk/kokosgrädde, chiafrön & vaniljpulver.
Häll blandningen i en portionsskål & låt stå minst ett par timmar. Helst över natten. Rör då gärna om en extra gång innan sängdagseftersom fröna gärna lägger sig i botten annars.
Servera direkt från kylen med bär & kokosflagor.