Chokladbollar går hur bra som helst att göra även om du äter LCHF. De är bara sockerfria och smakar underbart ändå!
Använd den sötning som du tycker om, själv använder jag ICA's sötströ.
Ett tips om du inte äter upp alla på en gång (vilket inte är så bra) är att frysa in dem och sen plocka fram några stycken när du väl behöver.
Låt smöret stå framme en stund så att det blir rumstempererat. Det blir så mycket lättare att blanda ihop allt då.
Blanda ihop alla ingredienser utom kokosflingorna. Rulla till lagom stora bollar.
Rulla bollarna i kokos och placera sedan på en tallrik eller något annat som du vill
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Låt smöret stå framme en stund så att det blir rumstempererat. Det blir så mycket lättare att blanda ihop allt då.
Blanda ihop alla ingredienser utom kokosflingorna. Rulla till lagom stora bollar.
Rulla bollarna i kokos och placera sedan på en tallrik eller något annat som du vill