Ibland är suget efter något sött extra påtaglig, då fungerar denna väldigt bra att äta. Man vill bara ha en litet bit och sen är det bra. Perfekt att frysa ner och ta upp för tina när det behövs. En väldigt lättbakad och god chokladkaka med glasyr som passar fint för dig som äter LCHF eller keto.
Sätt på ugnen på 175 grader.
Vispa ihop alla ingredienser.
Fördela glasyren jämnt på chokladkakan.
Låt stå i kylen ett tag om man vill ha en lite hårdare yta på glasyren.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt på ugnen på 175 grader.
Vispa ihop alla ingredienser.
Fördela glasyren jämnt på chokladkakan.
Låt stå i kylen ett tag om man vill ha en lite hårdare yta på glasyren.
Marie Wislander says:
Har ingen podiet hemma, bara fiberhalt. Kan jag ta det istället?
Maria says:
Jätte lätt att göra och väldigt god