Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Chokladkaka med glasyr

4 av 1 röst
Chokladkaka med glasyr

Ibland är suget efter något sött extra påtaglig, då fungerar denna väldigt bra att äta. Man vill bara ha en litet bit och sen är det bra. Perfekt att frysa ner och ta upp för tina när det behövs. En väldigt lättbakad och god chokladkaka med glasyr som passar fint för dig som äter LCHF eller keto.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 8
Författare: Wendalia

Ingredienser

Chokladkaka

Glasyr

Instruktioner

Chokladkaka

  • Sätt på ugnen på 175 grader.
  • Vispa ihop ägg och sötning. Blanda i smöret. Vispa ner alla andra ingredienser.
  • Häll i en form ca 20×20 cm som är smord med smör och pofiber. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min eller tills den inte är kladdig längre. Låt kallna.

Glasyr

  • Vispa ihop alla ingredienser.
  • Fördela glasyren jämnt på chokladkakan.Låt stå i kylen ett tag om man vill ha en lite hårdare yta på glasyren.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg