Chokladkaka med glasyr
0
Ibland är suget efter något sött extra påtaglig, då fungerar denna väldigt bra att äta. Man vill bara ha en litet bit och sen är det bra. Perfekt att frysa ner och ta upp för tina när det behövs. En väldigt lättbakad och god chokladkaka med glasyr som passar fint för dig som äter LCHF eller keto.
Total tid: 30 minuter
Portioner: 8
Ingredienser
Chokladkaka
Glasyr
- 200 g Philadelphiaost
- 0,5 dl Sukrin melis
- 25 g Smör (rumstempererat)
- 0,5 tsk Vaniljpulver
Instruktioner
Chokladkaka
- Sätt på ugnen på 175 grader.
Glasyr
- Vispa ihop alla ingredienser.
- Fördela glasyren jämnt på chokladkakan.Låt stå i kylen ett tag om man vill ha en lite hårdare yta på glasyren.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!