Om ni är sugna på något gott & älskar kokos så MÅSTE ni testa mina chokladdoppade kokostoppar 😍👏🏻 De är såklart oerhört enkla att göra och innehåller få kolhydrater. Perfekta små munsbitar att bjuda på till kaffet👌🏻🤤 Naturligtvis går det lika bara att göra dem utan choklad eller sötning om man föredrar det👍🏻
Följ mig gärna på www.Instagram.se/lchfchristine för fler recept ❤️
Sätt ugnen på 175°c vid varmluft
Smält smöret i en kastrull
Blanda ihop övriga ingredienser, förutom chokladen, i en bunke och blanda sedan ner smöret. Låt smeten stå en liten stund
Lägg bakplåtspapper på en plåt och forma 15-20 st små toppar av smeten (använd en tesked så får du lagom mängd) och lägg på plåten. Grädda i 10 min eller tills de fått färg. Låt svalna
Smält chokladen över vattenbad eller på låg värme. Doppa försiktigt botten av varje topp i chokladen och placera dem på en tallrik. Låt dem svalna helt i kylen
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°c vid varmluft
Smält smöret i en kastrull
Blanda ihop övriga ingredienser, förutom chokladen, i en bunke och blanda sedan ner smöret. Låt smeten stå en liten stund
Lägg bakplåtspapper på en plåt och forma 15-20 st små toppar av smeten (använd en tesked så får du lagom mängd) och lägg på plåten. Grädda i 10 min eller tills de fått färg. Låt svalna
Smält chokladen över vattenbad eller på låg värme. Doppa försiktigt botten av varje topp i chokladen och placera dem på en tallrik. Låt dem svalna helt i kylen