Christines Chokladdoppade kokostoppar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Om ni är sugna på något gott & älskar kokos så MÅSTE ni testa mina chokladdoppade kokostoppar 😍👏🏻 De är såklart oerhört enkla att göra…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Christines Chokladdoppade kokostoppar
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

Om ni är sugna på något gott & älskar kokos så MÅSTE ni testa mina chokladdoppade kokostoppar 😍👏🏻 De är såklart oerhört enkla att göra och innehåller få kolhydrater. Perfekta små munsbitar att bjuda på till kaffet👌🏻🤤 Naturligtvis går det lika bara att göra dem utan choklad eller sötning om man föredrar det👍🏻

Följ mig gärna på www.Instagram.se/lchfchristine för fler recept ❤️

Ingredienser

Mängd20 Portioner
 2 deciliter Kokosflingor
 1 st Ägg
 1 msk Kokosmjöl
 75 g Smör
 1 msk Sötning
 ½ krm Vaniljpulver
 Mörk choklad 80-90%

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175°c vid varmluft

2

Smält smöret i en kastrull

3

Blanda ihop övriga ingredienser, förutom chokladen, i en bunke och blanda sedan ner smöret. Låt smeten stå en liten stund

4

Lägg bakplåtspapper på en plåt och forma 15-20 st små toppar av smeten (använd en tesked så får du lagom mängd) och lägg på plåten. Grädda i 10 min eller tills de fått färg. Låt svalna

Christines Chokladdoppade kokostoppar

5

Smält chokladen över vattenbad eller på låg värme. Doppa försiktigt botten av varje topp i chokladen och placera dem på en tallrik. Låt dem svalna helt i kylen

Christines Chokladdoppade kokostoppar

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter Kokosflingor
 1 st Ägg
 1 msk Kokosmjöl
 75 g Smör
 1 msk Sötning
 ½ krm Vaniljpulver
 Mörk choklad 80-90%

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175°c vid varmluft

2

Smält smöret i en kastrull

3

Blanda ihop övriga ingredienser, förutom chokladen, i en bunke och blanda sedan ner smöret. Låt smeten stå en liten stund

4

Lägg bakplåtspapper på en plåt och forma 15-20 st små toppar av smeten (använd en tesked så får du lagom mängd) och lägg på plåten. Grädda i 10 min eller tills de fått färg. Låt svalna

Christines Chokladdoppade kokostoppar

5

Smält chokladen över vattenbad eller på låg värme. Doppa försiktigt botten av varje topp i chokladen och placera dem på en tallrik. Låt dem svalna helt i kylen

Christines Chokladdoppade kokostoppar

Christines Chokladdoppade kokostoppar

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida